Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10134
Назва: | Проєкт заводу з виробництва екстрактів і концентратів потужністю 10000 кг/рік із становленням лінії виробництва нефільтрованого освітленого хлібного квасу |
Автори: | Ігнатенко, Д. Р. |
Ключові слова: | хлібний квас концентрат квасного сусла ячмінносолодовий екстракт солод ячмінь |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Ігнатенко Д. Р. Проєкт заводу з виробництва екстрактів і концентратів потужністю 10000 кг/рік із становленням лінії виробництва нефільтрованого освітленого хлібного квасу: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48–ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н., доц. Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 133 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дипломний проєкт на тему «Проект заводу з виробництва екстрактів і концентратів потужністю 10000 кг/рік із встановленням лінії виробництва нефільтрованого освітленого хлібного квасу» містить в собі опис та причини розташування виробництва саме в Чернігівській області. Наведені постачальники сировини та розглянуті варіанти збуту продукції. Накреслений генеральний план, план виробництва, розрізи цехів та наведений повний опис всіх технологічних стадій виробництва. На ген плані можна спостерігати розміщення заводу, всі додаткові споруди, озеленення території та шляхи постачання сировини і вже готової продукці, бомбосховище з двома входами, для швидшого реагування персоналу та спрощенню переходу в безпечне місце. На плані виробництва накреслені всі виробничі цехи, склади та додаткові спеціальні місця відведені користуванню персоналу. Також в роботі можна побачити розрахунки витрат сировини, підбір обладнання, тари, допоміжних матеріалі, енергетичні та економічні розрахунки. Диплом також містить детальні вимоги з охорони праці на підприємстві, основні небезпечні виробничі фактори на різних етапах і з різним обладнанням, також вимоги до мікроклімату та норми показників для шкідливих речовин. Описані і запропоновані вирішення екологічних викидів, які утворюються під час виробництва, а саме: великий обсяг споживання енергії та води, скидання стічних вод, забруднення атмосфери та утворення відходів. Дипломний проєкт викладено на 133 аркушaх формату А4, апаратурнотехнологічні схеми виробництва – 2 аркуша формату А1; плани та розрізи – 6 аркуші формату А1. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10134 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.