спец.: 181 Харчові технології Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Проєкт пекарні з впровадженням хлібобулочних виробів оздоровчого спрямуванняПотапенко, А. В.
2024Проєкт хлібзаводу з установкою печей А2-ХПК-25, передбачивши в асортименті дієтичні сорти виробівЧорна, О. В.
2024Проект пивоварого заводу потужністю 8 млн дал/рікТочона, Д. В.
2024Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінностіСвириденко, А. О.
2024Проект броварні потужністю 3 млн дал пива/ рік. Бродіння за класичним способомПекур, К. Р.
2024Проєкт кондитерської фабрики з виробництва цукристих кондитерських виробів потужністю 5.5 тис т/рікОдарич, А. М.
2024Проєкт заводу з виробництва екстрактів і концентратів потужністю 10000 кг/рік із становленням лінії виробництва нефільтрованого освітленого хлібного квасуІгнатенко, Д. Р.
2023Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізаціїЛавренко, Христина Володимирівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8