Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11297| Назва: | Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба |
| Автори: | Коваленко, Анна Андріївна |
| Ключові слова: | хлібозавод хліб дієтичні сорти хліба сировина напівфабрикати відходи виробництва |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Чернігів |
| Бібліографічний опис: | Коваленко А. А. Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба : бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н. О.О. Корольов; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 109 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба. Кваліфікаційний проєкт складається з 12 розділів, списку літературних джерел та графічної частини. В кваліфікаційному проєкті здійснено заходи щодо проєктування хлібозаводу по виробництву дієтичних видів хліба та булочних виробів в м. Чернігів. Кваліфікаційний проєкт містить техніко-економічне обґрунтування проєкту, продуктові розрахунки, підбір технологічного обладнання, санітарно-технічну, будівельну та економічну частини, а також опис охорони праці, технохімічного контролю та заходів з енергозбереження та охорони довкілля на хлібозаводі. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11297 |
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Коваленко_Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба.pdf | 3,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.