Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11297
Назва: Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба
Автори: Коваленко, Анна Андріївна
Ключові слова: хлібозавод
хліб
дієтичні сорти хліба
сировина
напівфабрикати
відходи виробництва
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Коваленко А. А. Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба : бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н. О.О. Корольов; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 109 с.
Короткий огляд (реферат): Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба. Кваліфікаційний проєкт складається з 12 розділів, списку літературних джерел та графічної частини. В кваліфікаційному проєкті здійснено заходи щодо проєктування хлібозаводу по виробництву дієтичних видів хліба та булочних виробів в м. Чернігів. Кваліфікаційний проєкт містить техніко-економічне обґрунтування проєкту, продуктові розрахунки, підбір технологічного обладнання, санітарно-технічну, будівельну та економічну частини, а також опис охорони праці, технохімічного контролю та заходів з енергозбереження та охорони довкілля на хлібозаводі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11297
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко_Хлібозавод для виробництва дієтичних сортів хліба.pdf3,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.