Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11301
Назва: Проект кондитерської фабрики з виробництва цукристих виробів оздоровчого призначення потужністю 2 тис. т / рік
Автори: Пітізін, Юрій Дмитрович
Ключові слова: кондитерська фабрика
кремово-збивні цукерки
мармелад
желейно-фруктовий мармелад
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Пітізін Ю. Д. Проект кондитерської фабрики з виробництва цукристих виробів оздоровчого призначення потужністю 2 тис. т / рік.: бакалавр. кваліфікац. р-та студента 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 97 с.
Короткий огляд (реферат): Кондитерська промисловість є однією з важливих складових харчової галузі, яка займається виготовленням різноманітних виробів, що користуються високим попитом у споживачів, особливо у дітей. Проте, незважаючи на стабільний попит на кондитерську продукцію, підприємства, що займаються її виробництвом, стикаються з рядом викликів, серед яких — потреба в модернізації виробництва, зниження витрат, впровадження нових технологій, забезпечення якості та безпеки продукції. Важливими і актуальними завданнями кожної держави є збереження здоров’я і працездатності населення, збільшення тривалості та поліпшення якості життя своїх громадян. Відповідно до Концепції державної політики України в галузі харчування, пріоритетним напрямом є створення асортименту нових продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11301
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.