Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11300| Назва: | Проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік |
| Автори: | Блудча, Віра Олександрівна |
| Ключові слова: | печиво бісквітний напівфабрикат кондитерська фабрика |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Чернігів |
| Бібліографічний опис: | Блудча В. О. Проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік : бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник к.т.н., доцент Н.В., Лапицька; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 86 с. |
| Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі розглянуто проєкт кондитерської фабрики з виробництва борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначення потужністю 4,5 тис т/рік. Cкладено та обґрунтовано характеристику підприємства, наведено технологічні схеми та підібрано обладнання для виробництва печива пісочно-відсадного з додаванням меленого імбиру і мускатного горіху збагаченого кальцієм, печива пісочно-виїмкового на комбінованій жировій основі з додаванням шроту волоського горіху, бісквітного напівфабрикату «Калинова Прага» з додаванням порошку плодів калини. Наведено технологічні та енергетичні розрахунки. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11300 |
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Блудча_Проєкт кондитерської фабрики з виробництва.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.