Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11302| Назва: | Проєкт цеху з виробництва оздоровчої кисломолочної продукції потужністю 60 т молока за зміну |
| Автори: | Мозгова, Катерина Анатоліївна |
| Ключові слова: | виробництво кисломолочна продукція кефір кефірний продукт збагачений кальцієм йогурт сир кисломолочний |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Чернігів |
| Бібліографічний опис: | Мозгова К. А. Проєкт цеху з виробництва оздоровчої кисломолочної продукції потужністю 60 т молока за зміну: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48-ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2025. 136 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Дана робота присвячена розробці проєкту цеху з виробництва оздоровчої кисломолочної продукції потужністю 60 тонн молока за зміну. В роботі розглянуто технологічні аспекти виробництва кефіру, йогурту та кисломолочного сиру, обґрунтовано вибір обладнання, проаналізовано питання контролю якості, санітарно-гігієнічних вимог, екологічної безпеки та економічної ефективності підприємства. Проєкт містить розрахунки витрат ресурсів, характеристику сировини та допоміжних матеріалів, вибір оптимальної технологічної схеми, а також техніко-економічне обґрунтування виробництва. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11302 |
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Мозгова_Проєкт цеху з виробництва оздоровчої кисломолочної продукції.pdf | 1,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.