Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10139
Назва: Проєкт хлібзаводу з установкою печей А2-ХПК-25, передбачивши в асортименті дієтичні сорти виробів
Автори: Чорна, О. В.
Ключові слова: хліб «Дарницький» подовий масою 0,9 кг
плетінка «Київська» масою 0,4 кг
батон « З висівками» масою 0,2 кг
піч А2 ХПК-25
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Чорна О. В. Проєкт хлібзаводу з установкою печей А2-ХПК-25, передбачивши в асортименті дієтичні сорти виробів: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48–ФМТ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н., Городиська О.В.; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 120 с.
Короткий огляд (реферат): У цьому дипломному проєкті Чорної Ольги Володимирівни на тему: «Проєкт хлібозаводу з установкою печей А2-ХПК-25, передбачивши в асортименті дієтичні сорти виробів». Створено проєкт побудови хлібзаводу передбачивши в асортименті дієтичні сорти виробів: хліб «Дарницький» подовий масою 0,9 кг, плетінка «Київська» масою 0,4 кг та батон « З висівками» масою 0,2 кг. Дипломний проєкт містить технологічні, енергетичні, економічні розрахунки, вибір обладнання, технохімічний контроль виробництва, управління якістю продукції, метрологічне забезпечення, систему екологічного управління та охорону праці. Хліб «Дарницький» подовий масою 0,9 кг, плетінка «Київська» масою 0,4 кг та батон « З висівками» масою 0,2 кг випікається на трьох виробничих лініях на яких установлено три печі А2 ХПК-25. Способи приготування даних виробів: Хліб «Дарницький» подовий масою 0,9 кг – готуєтьсся на рідкій житній заквасці; плетінка «Київська» масою 0,4 кг – готується на густій опарі безперервним способом; та батон « З висівками» масою 0,2 кг – готуються періодичним способом в тістомісильній машині. Технологія приготування – однофазний безопарний спосіб. Дозування компонентів здійснюється за допомогою дозаторів рідких та твердих компонентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10139
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.