Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10136
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пекур, К. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-04T08:13:42Z | - |
dc.date.available | 2024-07-04T08:13:42Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Пекур К. Р. Проект броварні потужністю 3 млн дал пива/ рік. Бродіння за класичним способом: бакалавр. кваліфікац. р-та студентки 4 курсу, 48–ФМ групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник.: к. т. н., доц. Лапицька Н. В; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 114 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10136 | - |
dc.description.abstract | В даній роботі розроблено проект броварні потужністю 30 мільйонів літрів пива за рік. Виробництво пінного передбачено у класичний спосіб без ЦКТ, екстрагування речовин передбачається у двовідварковий спосіб, що дасть можливість виготовляти пиво з органолептичними показниками високої якості, гарною піноутворювальною здатністю і піностійкістю. В пояснювальній записці наведено характеристику підприємства, обґрунтовано вибір району будівництва і реалізації продукції. Описано апаратурно-технологічну схему виробництва, технологічні режими затирання, варіння сусла з хмелем і доведено доцільність їх вибору. Проведено розрахунки кількості готового пива, напівфабрикатів і відходів виробництва на річну потужність та 1 дал товарного пива; кількості тари, пакувальних і допоміжних матеріалів; площ складських приміщень; продуктивності обладнання і витрат енергії, води, пари і холодоагенту на підприємстві. Також запропоновано заходи з енергозбереження для можливої подальшої модернізації підприємства. Встановлено технохімічний контроль виробництва виходячи з наявних державних і міжнародних стандартів якості на пиво: порядок процедур вхідного лабораторного, виробничого контролю проміжних продуктів і готового пива, мікробіологічних досліджень на броварні, для управління якістю і безпечності пива і вторинних продуктів і наведено метрологічне забезпечення. Розглянуто і проаналізовано нормативні документи щодо охорони праці та охорони навколишнього середовища на броварнях. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | пивоварня | en_US |
dc.subject | класичний спосіб бродіння | en_US |
dc.subject | доброджування | en_US |
dc.title | Проект броварні потужністю 3 млн дал пива/ рік. Бродіння за класичним способом | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пекур К. Р. Проект броварні потужністю 3 млн дал пива рік. Бродіння за класичним способом.pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.