Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10306
Назва: Біохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології
Автори: Савченко, Олеся Миколаївна
Сиза, Ольга Іллівна
Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: лабораторні роботи
лабораторні роботи
Біохімія харчування і здоров’я людини
Біохімія харчування і здоров’я людини
методичні вказівки
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Біохімія харчування і здоров’я людини Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Біохімія харчування і здоров’я людини” для студентів спеціальністі 181 Харчові технології / Укладачі: О.М. Савченко, О.І. Сиза, к.т.н., Н.В. Лапицька, 2024. 68 с.
Короткий огляд (реферат): Біохімія харчування і здоров’я людини є нормативною навчальною дисципліною. Вивчення цієї дисципліни дає майбутнім спеціалістам можливість розуміти та кваліфіковано керувати технологічним процесом, науково його обґрунтовувати та вдосконалювати з метою отримання високоякісних оздоровчих продуктів харчування. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.
Біохімія харчування і здоров’я людини є нормативною навчальною дисципліною. Вивчення цієї дисципліни дає майбутнім спеціалістам можливість розуміти та кваліфіковано керувати технологічним процесом, науково його обґрунтовувати та вдосконалювати з метою отримання високоякісних оздоровчих продуктів харчування. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10306
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біохімія харчування і здоров’я людини.pdf1.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.