Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10463
Назва: | Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба |
Автори: | Сиза, Ольга Іллівна Савченко, Ю. Зінченко, О. |
Ключові слова: | дріжджі ферментативна активність біотехнологічні властивості бродіння |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Технічні науки та технології |
Бібліографічний опис: | Савченко О.,Сиза О.І., Зінченко Ю. Вплив цикорію, кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба [Електронний ресурс] Технічні науки та технології. 2016. № 1. С. 228-233. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив цикорію, кави та лимонного соку на біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів.Використання рослинних харчових добавок значно підвищує ферментативну активність хлібопекарських дріжджів:зимазна активність покращується на 24–43 %, а мальтазна – на 24–42 %. Добавки збагачують хлібобулочні вироби вітамінами, макро- і мікроелементами та покращують якісні показники хліба. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10463 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
вплив цикорію ,кави, лимонного соку на ферментативну активність дріжджів та якість пшеничного хліба.pdf | 3.5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.