Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10465
Назва: Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба
Автори: Сиза, Ольга Іллівна
Савченко, О
Журок, І
Дорожинська, М.
Ключові слова: порошок из выжимок ягоды калины
хлеб пшеничный
физико-химические и органолептические показате
Дата публікації: 2017
Видавництво: Технічні науки та технології
Бібліографічний опис: Сиза О.І., Савченко О.,Журок І., Дорожинська М. Порошок з вичавків ягід калини в технології виробництва пшеничного хліба. Технічні науки та технології. №4. 2017. С. 176-188.
Короткий огляд (реферат): В статье рассмотрена возможность использования порошков, изготовленных из отходов производства сокови вин – выжимок ягод калины, в технологии производства хлеба пшеничного. Исследован химический состав порошка и его влияние на органолептические и физико-химические показатели качества теста и готовых изделий. Установлено, что введение порошка из выжимок ягод калины в рецептуру хлеба пшеничного позволяет получить высококачественную готовую продукцию с улучшенными структурно-механическими свойствами, повышенной биологической ценностью и увеличенными сроками хранения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10465
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.