Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10515
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДаниленко, Світлана Юріївна-
dc.date.accessioned2025-02-10T12:31:52Z-
dc.date.available2025-02-10T12:31:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДаниленко С.Ю. Збагачення згущеного молока продуктами переробки рослинної сировини : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: д. т. н., професор О.І. Сиза / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 66 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10515-
dc.description.abstractВ роботі розглянуто перспективні напрямки використання рослинної сировини у складі молока н згущеного з цукром, що дозволяє сформувати новий смаковий ряд з одночасним збільшенням харчової та біологічної цінності продукту. В цьому аспекті значний інтерес представляють кріопорошки, які швидко засвоюються організмом, здатні виводити радіонукліди, холестерин, токсини і містять в своєму складі корисних речовин в 6-10 разів більше, ніж консервовані фрукти чи овочі. Експерементально проаналізовано і розглянуто можливість додавання рослинної сировини до молока незбираного згущеного з цукром, а саме кріопорошок смородини чорної і розчинний порошок коріння кульбаби.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectзгущене молокоen_US
dc.subjectоздоровчі продуктиen_US
dc.subjectпорошок коріння кульбабиen_US
dc.subjectкріопорошок смородиниen_US
dc.subjectтехнологіяen_US
dc.titleЗбагачення згущеного молока продуктами переробки рослинної сировиниen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Даниленко _ Збагачення згущеного молока.pdf2.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.