спец.: 181 Харчові технології (магістр) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Технологія натуральних м’яких сирів підвищеної харчової цінностіТовстоліс, Наталія Володимирівна
2024Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначенняСугоняко, Ольга Володимирівна
2024Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінностіОлійник, Анатолій Анатолійович
2024Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировиниОдаріч, Богдана Віталіївна
2024Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировиниТищенко, Анатолій Андрійович
2024Удосконалення технології овочевого мармеладу із використанням водоростевої сировиниКорнійчук, Денис Олександрович
2024Вплив екстрактів рослинної сировини на корозійну стійкість технологічного обладнання харчових виробництвКоваленко, Семен Володимирович
2024Удосконалення здобного пісочно-відсадного печива з додаванням плодовоовочевих міксівГерасимова, Катерина Миколаївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8