Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10515
Назва: Збагачення згущеного молока продуктами переробки рослинної сировини
Автори: Даниленко, Світлана Юріївна
Ключові слова: згущене молоко
оздоровчі продукти
порошок коріння кульбаби
кріопорошок смородини
технологія
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Даниленко С.Ю. Збагачення згущеного молока продуктами переробки рослинної сировини : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: д. т. н., професор О.І. Сиза / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 66 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто перспективні напрямки використання рослинної сировини у складі молока н згущеного з цукром, що дозволяє сформувати новий смаковий ряд з одночасним збільшенням харчової та біологічної цінності продукту. В цьому аспекті значний інтерес представляють кріопорошки, які швидко засвоюються організмом, здатні виводити радіонукліди, холестерин, токсини і містять в своєму складі корисних речовин в 6-10 разів більше, ніж консервовані фрукти чи овочі. Експерементально проаналізовано і розглянуто можливість додавання рослинної сировини до молока незбираного згущеного з цукром, а саме кріопорошок смородини чорної і розчинний порошок коріння кульбаби.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10515
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Даниленко _ Збагачення згущеного молока.pdf2.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.