Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10515
Назва: | Збагачення згущеного молока продуктами переробки рослинної сировини |
Автори: | Даниленко, Світлана Юріївна |
Ключові слова: | згущене молоко оздоровчі продукти порошок коріння кульбаби кріопорошок смородини технологія |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Даниленко С.Ю. Збагачення згущеного молока продуктами переробки рослинної сировини : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студентки 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: д. т. н., професор О.І. Сиза / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянуто перспективні напрямки використання рослинної сировини у складі молока н згущеного з цукром, що дозволяє сформувати новий смаковий ряд з одночасним збільшенням харчової та біологічної цінності продукту. В цьому аспекті значний інтерес представляють кріопорошки, які швидко засвоюються організмом, здатні виводити радіонукліди, холестерин, токсини і містять в своєму складі корисних речовин в 6-10 разів більше, ніж консервовані фрукти чи овочі. Експерементально проаналізовано і розглянуто можливість додавання рослинної сировини до молока незбираного згущеного з цукром, а саме кріопорошок смородини чорної і розчинний порошок коріння кульбаби. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10515 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Даниленко _ Збагачення згущеного молока.pdf | 2.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.