Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9770| Назва: | Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінності | 
| Автори: | Олійник, Анатолій Анатолійович | 
| Ключові слова: | ковбаски для запікання Ламінарія Цукриста харчова цінність технологічне обладнання технологія виробництва  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | Чернігів | 
| Бібліографічний опис: | Олійник А. А. Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінності : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент О.М. Савченко; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 68 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | У результаті аналізу літературних джерел встановлено, що для розвиненої країни пріоритетним напрямом державної політики є формування здорової нації, шляхом забезпечення продовольчої безпеки і системи здорового харчування. Використання рослинної сировини морських водоростей є актуальним напрямком у розвитку харчової промисловості. Розроблена технологія м’ясних виробів – ковбаски для запікання підвищеної харчової цінності, з використанням водоростей Ламінарія Цукриста, що дозволить частково вирішити проблему йододефіциту в Україні, а також збагатити надходження до організму необхідних білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, мікро– та макроелементів. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9770 | 
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Олійник А. А..pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.