Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10518| Назва: | Інноваційний метод визначення пористості хлібо-булочних виробів | 
| Автори: | Леоненко, Юрій Анатолійович | 
| Ключові слова: | пористий хліб інноваційний метод стандарти прилади та матеріали калібр пробника Журавльова  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | Чернігів | 
| Бібліографічний опис: | Леоненко Ю.А. Інноваційний метод визначення пористості хлібо-булочних виробів : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент О.О. Корольов / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 70 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена у порівняні результатів по визначенню пористості хліба за методикою ДСТУ 7045:2009 та запропонованою методикою сканування зразків. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10518 | 
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Леоненко _ Інноваційний метод.pdf | 2,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.