Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10518
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Леоненко, Юрій Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T12:46:17Z | - |
dc.date.available | 2025-02-10T12:46:17Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Леоненко Ю.А. Інноваційний метод визначення пористості хлібо-булочних виробів : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент О.О. Корольов / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 70 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10518 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена у порівняні результатів по визначенню пористості хліба за методикою ДСТУ 7045:2009 та запропонованою методикою сканування зразків. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | пористий хліб | en_US |
dc.subject | інноваційний метод | en_US |
dc.subject | стандарти | en_US |
dc.subject | прилади та матеріали | en_US |
dc.subject | калібр пробника Журавльова | en_US |
dc.title | Інноваційний метод визначення пористості хлібо-булочних виробів | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Леоненко _ Інноваційний метод.pdf | 2.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.