Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10518
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛеоненко, Юрій Анатолійович-
dc.date.accessioned2025-02-10T12:46:17Z-
dc.date.available2025-02-10T12:46:17Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛеоненко Ю.А. Інноваційний метод визначення пористості хлібо-булочних виробів : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент О.О. Корольов / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 70 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10518-
dc.description.abstractРобота присвячена у порівняні результатів по визначенню пористості хліба за методикою ДСТУ 7045:2009 та запропонованою методикою сканування зразків.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectпористий хлібen_US
dc.subjectінноваційний методen_US
dc.subjectстандартиen_US
dc.subjectприлади та матеріалиen_US
dc.subjectкалібр пробника Журавльоваen_US
dc.titleІнноваційний метод визначення пористості хлібо-булочних виробівen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Леоненко _ Інноваційний метод.pdf2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.