Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9767
Назва: | Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировини |
Автори: | Тищенко, Анатолій Андрійович |
Ключові слова: | пивний затор лабораторне сусло шрот зародків пшениці несолоджена сировина пиво світле солод зниженої якості солод нормальної якості |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Тищенко А. А. Удосконалення технології приготування пивного затору з використанням шроту зародків пшениці в якості несолодженої сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : к.т.н., доцент Н.В. Лапицька; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню впливу несолодженої сировини зі значною ферментативною активністю на фізико-хімічні показники сусла із солоду зниженої і нормальної якості; дослідження показників якості дробини з метою оцінки підвищення вмісту поживних речовин у вторинній продукції, і дії на найважливіші процеси при затиранні: швидкість фільтрування, час оцукрення, зміни екстрактивності сусла та ін. У результаті літературного огляду відзначили необхідність дослідження нетрадиційної сировини з оцукрювальною і ферментативною здатністю, та високим вмістом поживних речовин та стан ринку пива в Україні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9767 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко А. А..pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.