Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771| Назва: | Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення | 
| Автори: | Сугоняко, Ольга Володимирівна | 
| Ключові слова: | порошки смородини та яблука теплове сушіння кріопорошки м’який сир технологія виробництва  | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | Чернігів | 
| Бібліографічний опис: | Сугоняко О. В. Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначення : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 77 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | У випусковій кваліфікаційній роботі зроблено аналіз перспективності використання кріопорошків як продукту оздоровчого харчування, зазначено їх харчову і біологічну цінність. Відмічено технологічні особливості отримання порошків з плодово-ягідної сировини та доцільність їх використання в кисломолочних продуктах лікувально-профілактичного спрямування. Експериментально досліджено органолептичні показники порошків з яблука та смородини чорної, отриманих тепловим сушінням та кріогенною технологією. Виготовлений сир, збагачений порошками плодово-ягідної сировини, має гарні смакові якості та зовнішній вигляд, набуває нової якості лікувально-профілактичного спрямування. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9771 | 
| Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сугоняко О. В..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.