Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9764
Назва: | Удосконалення здобного пісочно-відсадного печива з додаванням плодовоовочевих міксів |
Автори: | Герасимова, Катерина Миколаївна |
Ключові слова: | технологія здобного пісочно-висадного печива з додаванням плодово-овочевих порошків плодово-овочеві порошоки порошок гарбуза здобне пісочно-відсадного печиво з додаванням плодово-овочевих міксів порошок моркви порошок яблука |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Герасимова К. М. Удосконалення здобного пісочно-відсадного печива з додаванням плодовоовочевих міксів : магістр. кваліфікац. р-та студ. 2 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник :, к.т.н., доцент О.В. Городиська; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | У результаті аналізу теоретичних даних доведено доцільне використання плодово-овочевих міксів у технології здобного пісочно-відсадного печива. Встановлено, що перспективною сировиною, яка може використовуватися з цією метою, є плодово-овочеві порошки, які, не зважаючи на те, що вони є сезонною рослинною сировиною краще зберігають свої поживні властивості. Встановлено, що при збільшенні плодово-овочевих порошків в тісто, не утворюється клейковина борошно та підвищується вітамінний склад печива. Доведено, що більш доцільно вносити порошки на стадії емульсії, оскільки вони мають високу жирозв’язувальну здатність та проявляють антиоксидантні властивості. Жиропоглинальна властивість порошків вища за борошно при температура 20ºС, що гарно сприяє процесу тістоутворення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9764 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Герасимова К. М..pdf | 880.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.