Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9768
Назва: | Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировини |
Автори: | Одаріч, Богдана Віталіївна |
Ключові слова: | молочна сироватка калина оздоровчо-лікувальні властивості технологія виробництва екстракти соки та сиропи лимонник обліпиха |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Одаріч Б. В. Технологія напоїв на основі молочної сироватки та фіто сировини : магістр. кваліфікац. р-та студ. 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник : д.т.н., професор О.І. Сиза; Природничо-математичний факультет, кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 91 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі обґрунтовано перспективність комплексного використання підсирної сироватки та міксу плодово-ягідної сировини для створення напоїв функціонального призначення. Такі напої містять велику кількість корисних біологічно-активних речовин з антиоксидантними властивостями, вітаміни, незамінні амінокислоти, органічні кислоти тощо. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники підсирної сироватки, отриманої при приготуванні сиру та функціональних інгредієнтів – натуральних соків гарбуза, обліпихи, лимонника, калини. Оптимізовано рецептурний склад сироваткового напою оздоровчого призначення. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9768 |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Одаріч Б. В..pdf | 2.84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.