Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10517
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубина, Олександр Анатолійович-
dc.date.accessioned2025-02-10T12:36:04Z-
dc.date.available2025-02-10T12:36:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДубина О. А. Удосконалення технології імбирного печива за використання овочевих порошків : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент Н.В. Лапицька / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 89 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10517-
dc.description.abstractПредставлена робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» присвячена доведенню можливості використання овочевих порошків у технології імбирного печива, а саме порошку моркви (ПМ) і порошку гарбуза (ПГ). Згідно з результатами огляду літературних джерел овочева сировина є перспективним збагачувачем, що може використовуватися з метою покращення споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів. Сформульовано перспективність використання овочевої сировини саме у вигляді порошків.en_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectімбирне печивоen_US
dc.subjectпорошок морквиen_US
dc.subjectпорошок гарбузаen_US
dc.subjectтехнологічні характеристикаen_US
dc.subjectкомплексна оцінка якостіen_US
dc.titleУдосконалення технології імбирного печива за використання овочевих порошківen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:спец.: 181 Харчові технології (магістр)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубина _ Удосконалення технології імбирного.pdf1.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.