Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10517
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубина, Олександр Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T12:36:04Z | - |
dc.date.available | 2025-02-10T12:36:04Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Дубина О. А. Удосконалення технології імбирного печива за використання овочевих порошків : кваліфікаційна р-та освітнього ступеня «магістр», студента 6 курсу, 68 групи, спец.: 181 Харчові технології / наук. керівник: к. т. н., доцент Н.В. Лапицька / Природничо-математичний факультет, Кафедра хімії, технологій та фармації. Чернігів, 2024. 89 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10517 | - |
dc.description.abstract | Представлена робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» присвячена доведенню можливості використання овочевих порошків у технології імбирного печива, а саме порошку моркви (ПМ) і порошку гарбуза (ПГ). Згідно з результатами огляду літературних джерел овочева сировина є перспективним збагачувачем, що може використовуватися з метою покращення споживчих властивостей борошняних кондитерських виробів. Сформульовано перспективність використання овочевої сировини саме у вигляді порошків. | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | імбирне печиво | en_US |
dc.subject | порошок моркви | en_US |
dc.subject | порошок гарбуза | en_US |
dc.subject | технологічні характеристика | en_US |
dc.subject | комплексна оцінка якості | en_US |
dc.title | Удосконалення технології імбирного печива за використання овочевих порошків | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | спец.: 181 Харчові технології (магістр) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дубина _ Удосконалення технології імбирного.pdf | 1.85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.