Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10568
Назва: | Хімічний склад мацерату на основі бурштину: методи аналізу та результати |
Автори: | Вороніна-Тузовських, Юлія Василівна Мікуленко, Олександр Бондар, Олена Сергіївна Курмакова, Ірина Миколаївна Плєшаков, О. |
Ключові слова: | комплекс-мацерат на основі бурштину хімічний склад бурштинова кислот вітаміни А, Е, К косметичне виробництво фармацевтична сировина |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | BHT : Biota. Human. Technology |
Бібліографічний опис: | Вороніна-Тузовських Ю., Мікуленко О., Бондар О., Курмакова І., Плєшаков О. Хімічний склад мацерату на основі бурштину: методи аналізу та результати. Biota. Human. Technology. 2024. №2. P. 171-179. |
Короткий огляд (реферат): | Здійснено якісний та кількісний аналіз складу комплексу-мацерату на основі бурштину. Встановлено наявність у комплексі бурштинової кислоти (1,33 % за масою), вітамінів А, Е, К, F, РР, D та групи вітамінів В та мікроелементів (Ca, Mg, K, Fe). Елементний склад свідчить про перспективність використання комплексу у виробництві косметичних та фармацевтичних продуктів за умови додаткових хімічних, біохімічних, доклінічних, клінічних, технологічних та економічних досліджень. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10568 |
Розташовується у зібраннях: | BHT : Biota. Human. Technology |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ХІМІЧНИЙ СКЛАД МАЦЕРАТУ НА ОСНОВІ БУРШТИНУ.pdf | 770.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.