Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10611
Назва: | Створення навчально-методичних матеріалів для дистанційного навчання студентів з курсу «Товарознавство харчових продуктів» |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна |
Ключові слова: | навчально-методичні матеріали дистанційне навчання курс «Товарознавство харчових продуктів» студенти професійна освіта |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи : матеріали |
Бібліографічний опис: | Газука Т. А. Створення навчально-методичних матеріалів для дистанційного навчання студентів з курсу «Товарознавство харчових продуктів» // Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи : матеріали Міжн. наук.-практ. конф. (Чернігів, 2023 р.) Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2023. С. 34 – 37. |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день, дистанційне навчання стало дуже актуальним і важливим аспектом освіти. Події останніх років стали ключовим фактором, який виокремив дистанційне навчання. Університети та інші освітні установи змушені були перейти на дистанційну форму навчання для забезпечення безпеки студентів і педагогічного персоналу. Зростання доступності та якості Інтернету, а також розвиток різноманітних технологій, таких як відеоконференції, платформи для навчання, сприяють зручнішому та ефективнішому проведенню дистанційного навчання. Дистанційне навчання дозволяє студентам мати доступ до різноманітних курсів та програм навчання навіть якщо вони знаходяться далеко від навчального закладу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10611 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Створення навчально-методичних.pdf | 147.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.