Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10616
Назва: Моделювання змісту дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" для майбутніх педагогів професійного навчання
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: майбутні педагоги
професійне навчання
дисципліна «Процеси та апарати харчових виробництв"
інженерне мислення
харчові підприємства
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Газука Т. А. Моделювання змісту дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" для майбутніх педагогів професійного навчання // Проблеми та інновації професійної і технологічної освіти: реалії, досвід, перспективи: матеріали ІІ Міжн. наук.-практ. конф. (Чернігів, 2024 р.) Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка, 2024. С.32-36.
Короткий огляд (реферат): Моделювання змісту дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» є актуальним і необхідним кроком для підготовки майбутніх педагогів професійного навчання, оскільки це одна з важливих дисциплін, яка формує професійні компетентності, сприяє адаптації до сучасних вимог виробництва та підвищенню якості викладання на освітніх програмах і складає важливий етап проєктування навчальної діяльності загалом. Вивчення навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» створює основу для розуміння студентами принципів і механізмів роботи харчових підприємств, а також для розвитку навичок інженерного мислення та аналітичного підходу до вирішення виробничих завдань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10616
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Моделювання змісту.pdf156.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.