Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10655
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вдовенко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Ярощук, Катерина Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-03T09:19:04Z | - |
dc.date.available | 2025-03-03T09:19:04Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Вдовенко О. І., Ярощук К. І. Організація виробничої діяльності на підприємствах харчової промисловості: навчально-методичний посібник до практичних та самостійних робіт студентів. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 92 с. | en_US |
dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10655 | - |
dc.description.abstract | Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до навчальної програми дисципліни. В посібнику викладено теоретичні та методичні питання організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. У посібнику приведено ряд практичних робіт, які пов’язані з аналізом: сучасного розвитку харчової промисловості; основних видів підприємств; організації постачання та планування виробництва підприємств харчової промисловості. Для якісного засвоєння навчального матеріалу в посібнику запропоновані тестові завдання, питання для самоперевірки знань. Матеріал посібника призначений для студентів, які навчаються в закладах вищої освіти ІІІ–ІV рівня акредитації, для поглиблення знань з питань організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. а також для фахівців, що працюють в галузі професійної освіти. | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка | en_US |
dc.subject | виробнича діяльність | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | практичні роботи | en_US |
dc.title | Організація виробничої діяльності на підприємствах харчової промисловості | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вдовенко, Ярощук_Організація виробничої діяльності.pdf | 993,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.