Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10655
Назва: Організація виробничої діяльності на підприємствах харчової промисловості
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Ярощук, Катерина Ігорівна
Ключові слова: виробнича діяльність
харчова промисловість
підприємство
практичні роботи
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Вдовенко О. І., Ярощук К. І. Організація виробничої діяльності на підприємствах харчової промисловості: навчально-методичний посібник до практичних та самостійних робіт студентів. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 92 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до навчальної програми дисципліни. В посібнику викладено теоретичні та методичні питання організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. У посібнику приведено ряд практичних робіт, які пов’язані з аналізом: сучасного розвитку харчової промисловості; основних видів підприємств; організації постачання та планування виробництва підприємств харчової промисловості. Для якісного засвоєння навчального матеріалу в посібнику запропоновані тестові завдання, питання для самоперевірки знань. Матеріал посібника призначений для студентів, які навчаються в закладах вищої освіти ІІІ–ІV рівня акредитації, для поглиблення знань з питань організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. а також для фахівців, що працюють в галузі професійної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10655
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вдовенко, Ярощук_Організація виробничої діяльності.pdf993,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.