Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10655
Назва: | Організація виробничої діяльності на підприємствах харчової промисловості |
Автори: | Вдовенко, Олена Іванівна Ярощук, Катерина Ігорівна |
Ключові слова: | виробнича діяльність харчова промисловість підприємство практичні роботи |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Вдовенко О. І., Ярощук К. І. Організація виробничої діяльності на підприємствах харчової промисловості: навчально-методичний посібник до практичних та самостійних робіт студентів. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 92 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до навчальної програми дисципліни. В посібнику викладено теоретичні та методичні питання організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. У посібнику приведено ряд практичних робіт, які пов’язані з аналізом: сучасного розвитку харчової промисловості; основних видів підприємств; організації постачання та планування виробництва підприємств харчової промисловості. Для якісного засвоєння навчального матеріалу в посібнику запропоновані тестові завдання, питання для самоперевірки знань. Матеріал посібника призначений для студентів, які навчаються в закладах вищої освіти ІІІ–ІV рівня акредитації, для поглиблення знань з питань організації виробництва на підприємствах харчової промисловості. а також для фахівців, що працюють в галузі професійної освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10655 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вдовенко, Ярощук_Організація виробничої діяльності.pdf | 993,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.