Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10657
Назва: Харчові технології
Автори: Вдовенко, Олена Іванівна
Ключові слова: харчові технології
практичні роботи
обладнання й інвентар
професійна освіта
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Вдовенко О. І. Харчові технології: навчально-методичний посібник до практичних та самостійних робіт студентів. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 100 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник підготовлений відповідно до навчальної програми дисципліни. В посібнику викладено теоретичні та методичні питання з харчових технологій. У навчально-методичному посібнику представлено тексти практичних робіт з харчових технологій. У ньому викладено основні теоретичні відомості та методичні вказівки, необхідні для виконання практичних робіт. Кожна практична робота містить мету та порядок виконання, перелік необхідного обладнання й інвентарю, а також контрольні запитання, за допомогою яких визначається рівень засвоєння отриманих знань. Матеріал посібника призначений для студентів, які навчаються в закладах вищої освіти ІІІ–ІV рівня акредитації, для поглиблення знань з харчових технологій, а також для фахівців, що працюють в галузі професійної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10657
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вдовенко_Харчові технології.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.