Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10899
Назва: Розробка технології шотів з використанням продуктів сокового виробництва
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Білобородько, Анастасія
Ключові слова: змішані напої
журавлина
обліпиха
вичавки
ресторанне господарство
Дата публікації: 2024
Видавництво: BHT : Biota. Human. Technology
Бібліографічний опис: Лапицька Н., Білобородько А. Розробка технології шотів з використанням продуктів сокового виробництва. Biota. Human. Technology. 2024. №3. С. 160-169.
Короткий огляд (реферат): В роботі розглянуто можливість використання вичавок із дикорослих ягід для виробництва настоянок, що будуть використовуватися у рецептурі шотів. Встановлено актуальність розширення асортименту напоїв у барах та ресторанах. Доведено, що використання побічних продуктів сокового виробництва – вичавок, буде рентабельним, оскільки в закладах ресторанного господарства часто замовляють фреші, при виробництві яких накопичується значна кількість побічних продуктів. Крім того, вичавки значною мірою накопичуються і на сокових підприємствах, що знизить ризики нестачі сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10899
Розташовується у зібраннях:BHT : Biota. Human. Technology

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лапицька_Розробка технології шотів.pdf735,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.