Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10899
Назва: | Розробка технології шотів з використанням продуктів сокового виробництва |
Автори: | Лапицька, Надія Василівна Білобородько, Анастасія |
Ключові слова: | змішані напої журавлина обліпиха вичавки ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | BHT : Biota. Human. Technology |
Бібліографічний опис: | Лапицька Н., Білобородько А. Розробка технології шотів з використанням продуктів сокового виробництва. Biota. Human. Technology. 2024. №3. С. 160-169. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі розглянуто можливість використання вичавок із дикорослих ягід для виробництва настоянок, що будуть використовуватися у рецептурі шотів. Встановлено актуальність розширення асортименту напоїв у барах та ресторанах. Доведено, що використання побічних продуктів сокового виробництва – вичавок, буде рентабельним, оскільки в закладах ресторанного господарства часто замовляють фреші, при виробництві яких накопичується значна кількість побічних продуктів. Крім того, вичавки значною мірою накопичуються і на сокових підприємствах, що знизить ризики нестачі сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10899 |
Розташовується у зібраннях: | BHT : Biota. Human. Technology |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лапицька_Розробка технології шотів.pdf | 735,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.