Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11581
Назва: | Методи контролю харчових виробництв |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Плуток, Олена Вікторівна |
Ключові слова: | контроль харчове виробництво практичні роботи харчова сировина готова продукція харчові технології |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Методи контролю харчових виробництв : навчально методичні рекомендації до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, О. В. Плуток. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 64 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Навчально-методичні рекомендації представлені теоретичним обґрунтуванням практичного використання сучасних методів контролю якості харчової сировини і готової продукції та описом виконання практичних робіт на їх основі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11581 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Методи контролю харчових виробництв.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.