Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11582
Назва: | Технології у харчовій галузі |
Автори: | Газука, Тетяна Анатоліївна Плуток, Олена Вікторівна |
Ключові слова: | харчова промисловість харчові технології практичні роботи продукти харчування |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Чернігів |
Бібліографічний опис: | Технології у харчовій галузі : навчально-методичні рекомендації до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, О. В. Плуток. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 128 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять рекомендовані практичні роботи у змісті яких відображено теоретичні основи технологічних розрахунків виробництва продуктів харчування, надано методичні рекомендації до практичних занять з даного предмету. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11582 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Газука_Технології у харчовій галузі.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.