Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11582
Назва: Технології у харчовій галузі
Автори: Газука, Тетяна Анатоліївна
Плуток, Олена Вікторівна
Ключові слова: харчова промисловість
харчові технології
практичні роботи
продукти харчування
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів
Бібліографічний опис: Технології у харчовій галузі : навчально-методичні рекомендації до виконання практичних робіт / укладачі: Т. А. Газука, О. В. Плуток. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 128 с.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичні рекомендації розроблено для студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта (Харчові технології)» другого (магістерського) рівня вищої освіти. До навчально-методичного посібника входять рекомендовані практичні роботи у змісті яких відображено теоретичні основи технологічних розрахунків виробництва продуктів харчування, надано методичні рекомендації до практичних занять з даного предмету.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11582
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (техн)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Газука_Технології у харчовій галузі.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.