Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671| Назва: | Курсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі» | 
| Автори: | Мінько, Наталія Петрівна Пригодій, Алла Володимирівна  | 
| Ключові слова: | методичні рекомендації технологія харчової галузі курсова робота  | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Видавництво: | Чернігів | 
| Бібліографічний опис: | Курсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі» (методичні рекомендації до написання та правила оформлення) / уклад.: Н.П. Мінько, А. В. Пригодій. Чернігів : Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, 2021. 28 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації висвітлюють загальні положення навчально-дослідної діяльності, наукові методи, методику й організацію дослідної роботи студентів, структуру курсової роботи та правила її оформлення та тематику курсових робіт з циклу професійно-практичних дисциплін. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671 | 
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (техн) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пригодій_Курсова робота з дисципліни «Технологія харчової галузі».pdf | 942,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.