Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11675| Назва: | Активізація пізнавальної діяльності учнів як основа розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій |
| Автори: | Пригодій, Алла Володимирівна Полуян, Анастасія Юріївна |
| Ключові слова: | пізнавальна діяльність учні професійна компетентність харчові технології заклад професійно-технічної освіти |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій : матеріали |
| Бібліографічний опис: | Пригодій А.В., Полуян А.Ю. Активізація пізнавальної діяльності учнів як основа розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій // Підготовка майстра виробничого навчання, викладача професійного навчання до впровадження в освітній процес інноваційних технологій : матеріали VІ Всеукраїнського науково-методичного семінару (4 листопада 2022 р.) / Глухівський НПУ ім. О. Довженка. Глухів, 2022. С. 228-230. |
| Короткий огляд (реферат): | Сьогодні суспільство висуває високі вимоги до якості підготовки майбутніх спеціалістів. Реалізувати себе в майбутній професійній діяльності в сучасних досить складних умовах може фахівець, який володіє професійними знаннями, вміннями, навичками, професійно важливими якостями особистості, а також розвиненим духовно-творчим потенціалом. Становлення такої особистості майбутнього спеціаліста – завдання професійної підготовки у закладах професійно-технічної освіти. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11675 |
| Розташовується у зібраннях: | Авторські публікації дослідників |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Пригодій_Активізація пізнавальної діяльності учнів.pdf | 188,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.