Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11798| Назва: | Організація готельно-ресторанного господарства |
| Автори: | Лапицька, Надія Василівна |
| Ключові слова: | курсова робота студенти «Готельно-ресторанна справа» |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Чернігів : НУЧК |
| Бібліографічний опис: | Лапицька Н.В. Організація готельно-ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / укладачі: Лапицька Н.В. Чернігів : НУЧК. 2025. 19 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є формування у студентів навичок організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Обслуговування та задоволення потреб гостей закладів розміщення. Дотримання розроблених методичних рекомендацій дозволить виконати курсову роботу та сформувати висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, які матимуть загальні та спеціальні компетентності для організації ефективної сервісної та виробничої діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, здатних вирішувати складні завдання та проблеми галузі. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсової роботи, вимоги до оформлення роботи і її захисту. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11798 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації до виконання КР з Організації ГРГ.pdf | 397,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.