Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11798
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2025-11-14T15:12:24Z-
dc.date.available2025-11-14T15:12:24Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛапицька Н.В. Організація готельно-ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / укладачі: Лапицька Н.В. Чернігів : НУЧК. 2025. 19 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11798-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є формування у студентів навичок організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Обслуговування та задоволення потреб гостей закладів розміщення. Дотримання розроблених методичних рекомендацій дозволить виконати курсову роботу та сформувати висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, які матимуть загальні та спеціальні компетентності для організації ефективної сервісної та виробничої діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, здатних вирішувати складні завдання та проблеми галузі. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсової роботи, вимоги до оформлення роботи і її захисту.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧКen_US
dc.subjectкурсова роботаen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.subject«Готельно-ресторанна справа»en_US
dc.titleОрганізація готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації до виконання КР з Організації ГРГ.pdf397,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.