Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11798
Назва: Організація готельно-ресторанного господарства
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: курсова робота
студенти
«Готельно-ресторанна справа»
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів : НУЧК
Бібліографічний опис: Лапицька Н.В. Організація готельно-ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / укладачі: Лапицька Н.В. Чернігів : НУЧК. 2025. 19 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є формування у студентів навичок організації виробництва та обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства. Обслуговування та задоволення потреб гостей закладів розміщення. Дотримання розроблених методичних рекомендацій дозволить виконати курсову роботу та сформувати висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, які матимуть загальні та спеціальні компетентності для організації ефективної сервісної та виробничої діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, здатних вирішувати складні завдання та проблеми галузі. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсової роботи, вимоги до оформлення роботи і її захисту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11798
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації до виконання КР з Організації ГРГ.pdf397,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.