Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11799
Назва: Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з курсу «Готельноресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: методичні вказівки
самостійна робота студентів
«Готельноресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства»
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з курсу «Готельно-ресторанна справа й технологія продуктів ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. Лапицька Н. В.. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка. 2025. 78 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних рекомендаціях подано перелік тем для самостійного опрацювання, визначено їхню мету, завдання, методичні вказівки щодо виконання, форму звіту та критерії оцінювання. Матеріали допомагають студентам самостійно опановувати теоретичні знання та практичні навички з організації діяльності підприємств ресторанного і готельного господарства, формують компетентності з планування, аналізу й оптимізації технологічних процесів у сфері гостинності. Методичні рекомендації можуть бути використані студентами, викладачами, керівниками практик та фахівцями галузі при організації навчального процесу і самостійної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11799
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.