Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11800
Назва: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Вступ до спеціальності» для студентів спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: методичні вказівки
практична робота
студенти
«Вступ до спеціальності»
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Вступ до спеціальності» для студентів спеціальності J 2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / уклад. Лапицька Н. В.. Чернігів : НУЧК імені Т.Г. Шевченка. 2025. 32 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна Вступ до спеціальності входить до переліку основних дисциплін ОПП Готельно-ресторанна справа. Ця дисципліна є профільною, формує уявлення здобувачів вищої освіти про майбутню професію. В ході виконання практичних робіт здобувачі вищої освіти краще засвоюють теоретичний матеріал, набувають навиків критичного мислення, вчяться формувати ідеї та представляти їх широкому загалу, комунікувати між собою, вирішувати проблемні питання. Набуті практичні навички в ході виконання зібраних у цих рекомендаціях робіт, дозволять студентам легше сприймати більш поглиблену професійну інформацію у подальшому навчанні. Перед виконанням практичної роботи з практикуму здобувачі вищої освіти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів здобувачі вищої освіти готують звіт таким чином, як це вказано у роботі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11800
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні рекомендації Вступ до спеціальності ГРС.pdf1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.