Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11801
Назва: Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: методичні рекомендації
курсовий проєкт
студенти
«Готельно-ресторанна справа»
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів : НУЧК
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В. Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / укладачі : Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 23 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є закріплення знань і навичок, отриманих в ході вивчення профільних дисциплін; отримання навичок самостійного планування та проєктування підприємств гостинності. Дотримання розроблених методичних рекомендацій дозволить виконати курсовий проєкт та сформувати висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, які матимуть загальні та спеціальні компетентності для ефективного планування закладів гостинності та організації їх роботи, здатних вирішувати складні завдання та проблеми галузі. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсового проєкту, вимоги до оформлення проєкту та його захисту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11801
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.