Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11801
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2025-11-14T15:59:37Z-
dc.date.available2025-11-14T15:59:37Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В. Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / укладачі : Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 23 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11801-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є закріплення знань і навичок, отриманих в ході вивчення профільних дисциплін; отримання навичок самостійного планування та проєктування підприємств гостинності. Дотримання розроблених методичних рекомендацій дозволить виконати курсовий проєкт та сформувати висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, які матимуть загальні та спеціальні компетентності для ефективного планування закладів гостинності та організації їх роботи, здатних вирішувати складні завдання та проблеми галузі. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсового проєкту, вимоги до оформлення проєкту та його захисту.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧКen_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.subjectкурсовий проєктen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.subject«Готельно-ресторанна справа»en_US
dc.titleПроєктування об’єктів готельно-ресторанного господарстваen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.