Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11801| Назва: | Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства |
| Автори: | Лапицька, Надія Василівна |
| Ключові слова: | методичні рекомендації курсовий проєкт студенти «Готельно-ресторанна справа» |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Чернігів : НУЧК |
| Бібліографічний опис: | Лапицька Н. В. Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсового проєкту для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / укладачі : Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 23 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є закріплення знань і навичок, отриманих в ході вивчення профільних дисциплін; отримання навичок самостійного планування та проєктування підприємств гостинності. Дотримання розроблених методичних рекомендацій дозволить виконати курсовий проєкт та сформувати висококваліфікованих фахівців з готельно-ресторанної справи, які матимуть загальні та спеціальні компетентності для ефективного планування закладів гостинності та організації їх роботи, здатних вирішувати складні завдання та проблеми галузі. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсового проєкту, вимоги до оформлення проєкту та його захисту. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11801 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації до виконання КП Проєктування об'єктів ГРГ.pdf | 543,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.