Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11802| Назва: | Готельно-ресторанна справа (розділ: Ресторанна справа) |
| Автори: | Лапицька, Надія Василівна |
| Ключові слова: | Готельно-ресторанна справа Ресторанна справа методичні рекомендації курсова робота студенти |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Чернігів : НУЧК |
| Бібліографічний опис: | Лапицька Н. В. Готельно-ресторанна справа (розділ: Ресторанна справа). Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / укладачі: Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 19 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації складено для здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основною метою методичних рекомендацій є набуття студентами навичок розробки нових страв і продуктів, пошуку постачальників сировини та оцінки конкурентоспроможності закладу харчування на ринку індустрії гостинності, самостійного користування спеціальною літературою, довідниками, каталогами, а також оформлення та складання меню, технологічних карт та схем виробництва продукту. В методичних рекомендаціях вказана мета, обсяг, зміст курсової роботи, вимоги до оформлення роботи і її захисту. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11802 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації до виконання КР Ресторанна справа.pdf | 575,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.