Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11804| Назва: | Виробнича практика |
| Автори: | Лапицька, Надія Василівна |
| Ключові слова: | Виробнича практика методичні рекомендації звіт студенти «Готельно-ресторанна справа» |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Чернігів : НУЧК |
| Бібліографічний опис: | Лапицька Н. В. Виробнича практика. Методичні рекомендації до написання звіту з виробничої практики для студентів напрямку підготовки 241 «Готельноресторанна справа» / J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» денної та заочної форм навчання / укладачі : Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 15 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації «Виробнича практика. Вимоги до написання звіту» призначені для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг». Вони містять вимоги до організації, проходження та звітності з виробничої практики, описують структуру й зміст звіту, критерії оцінювання та правила захисту. Методичні рекомендації сприяють формуванню у здобувачів освіти практичних умінь і навичок, необхідних для професійної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11804 |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації до написання звіту з виробничої практики ГРС.pdf | 362,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.