Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11804
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛапицька, Надія Василівна-
dc.date.accessioned2025-11-14T16:16:06Z-
dc.date.available2025-11-14T16:16:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛапицька Н. В. Виробнича практика. Методичні рекомендації до написання звіту з виробничої практики для студентів напрямку підготовки 241 «Готельноресторанна справа» / J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» денної та заочної форм навчання / укладачі : Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 15 с.en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11804-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації «Виробнича практика. Вимоги до написання звіту» призначені для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг». Вони містять вимоги до організації, проходження та звітності з виробничої практики, описують структуру й зміст звіту, критерії оцінювання та правила захисту. Методичні рекомендації сприяють формуванню у здобувачів освіти практичних умінь і навичок, необхідних для професійної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу.en_US
dc.publisherЧернігів : НУЧКen_US
dc.subjectВиробнича практикаen_US
dc.subjectметодичні рекомендаціїen_US
dc.subjectзвітen_US
dc.subjectстудентиen_US
dc.subject«Готельно-ресторанна справа»en_US
dc.titleВиробнича практикаen_US
dc.typeBooken_US
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.