Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11804Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лапицька, Надія Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-14T16:16:06Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-14T16:16:06Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Лапицька Н. В. Виробнича практика. Методичні рекомендації до написання звіту з виробничої практики для студентів напрямку підготовки 241 «Готельноресторанна справа» / J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» денної та заочної форм навчання / укладачі : Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 15 с. | en_US |
| dc.identifier.uri | erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11804 | - |
| dc.description.abstract | Методичні рекомендації «Виробнича практика. Вимоги до написання звіту» призначені для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг». Вони містять вимоги до організації, проходження та звітності з виробничої практики, описують структуру й зміст звіту, критерії оцінювання та правила захисту. Методичні рекомендації сприяють формуванню у здобувачів освіти практичних умінь і навичок, необхідних для професійної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу. | en_US |
| dc.publisher | Чернігів : НУЧК | en_US |
| dc.subject | Виробнича практика | en_US |
| dc.subject | методичні рекомендації | en_US |
| dc.subject | звіт | en_US |
| dc.subject | студенти | en_US |
| dc.subject | «Готельно-ресторанна справа» | en_US |
| dc.title | Виробнича практика | en_US |
| dc.type | Book | en_US |
| Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання (природ/матем) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні рекомендації до написання звіту з виробничої практики ГРС.pdf | 362,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.