Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11804
Назва: Виробнича практика
Автори: Лапицька, Надія Василівна
Ключові слова: Виробнича практика
методичні рекомендації
звіт
студенти
«Готельно-ресторанна справа»
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів : НУЧК
Бібліографічний опис: Лапицька Н. В. Виробнича практика. Методичні рекомендації до написання звіту з виробничої практики для студентів напрямку підготовки 241 «Готельноресторанна справа» / J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» денної та заочної форм навчання / укладачі : Лапицька Н.В.. Чернігів : НУЧК. 2025. 15 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації «Виробнича практика. Вимоги до написання звіту» призначені для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг». Вони містять вимоги до організації, проходження та звітності з виробничої практики, описують структуру й зміст звіту, критерії оцінювання та правила захисту. Методичні рекомендації сприяють формуванню у здобувачів освіти практичних умінь і навичок, необхідних для професійної діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11804
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.