Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11895
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технології виробництв органічної продукції» для студентів спеціальності 181 Харчові технології
Автори: Сиза, Ольга Іллівна
Савченко, Олеся Миколаївна
Ключові слова: органічне виробництво
безпечність продуктів харчування
екологічний стан довкілля
аналіз води
аналіз грунтів
аналіз харчових продуктів
оздоровчі продукти
Дата публікації: 2025
Видавництво: Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технології виробництв органічної продукції» для студентів спеціальності 181 Харчові технології / уклад. О. І. Сиза, О. М. Савченко. Чернігів : НУЧК імені Т. Г. Шевченка, 2025. 121 с.
Короткий огляд (реферат): Технології виробництв органічної продукції є нормативною навчальною дисципліною. Завдання вивчення дисципліни: знати теоретичні основи виробництва харчових органічних продуктів, сучасні тенденції і перспективи розвитку індустрії виробництва органічної продукції, існуючу нормативну документацію щодо харчової екопродукції, стан довкілля та основні чинники, що впливають на виробництво органічної продукції, екологічні принципи виробництва продукції тваринництва та рослинництва. Запропоновані методичні вказівки містять описи лабораторних робіт, рекомендації до проведення математичної обробки результатів експерименту. Для більш глибокого розуміння курсу перед описом кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості. Надано перелік рекомендованої літератури. Перед виконанням лабораторної роботи з практикуму студенти вивчають запропонований теоретичний матеріал, опрацьовують методичні вказівки до роботи та отримують у викладача дозвіл на її виконання. Після обробки результатів студенти готують звіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11895
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання (природ/матем)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод . вказівки Технології виробництв органічної продукції.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.