Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1254
Назва: Психолого-педагогічні умови підготовки дітей до навчання в Новій українській школі як наукова проблема
Автори: Макаревич, Анастасія Віталіївна
Лимар, Юлія Михайлівна
Ключові слова: Нова українська школа
підготовка дітей до навчання
психолого-педагогічні умови
сталий розвиток
Дата публікації: 2019
Видавництво: Молодий вчений
Бібліографічний опис: Макаревич А. В., Лимар Ю. М. Психолого-педагогічні умови підготовки дітей до навчання в Новій українській школі як наукова проблема А.В.Макаревич, Ю.М.Лимар // Молодий вчений : зб. наук. праць. 2019. Вип. 8/72. С. 63-67.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена проблемі наукової розробки оптимальних психолого-педагогічних умов підготовки дітей до навчання в Новій українській школі. На основі аналізу основних нормативних документів в галузі дошкільної освіти і співставлення їх зі стратегічними положеннями Нової української школи доведено необхідність наукового обґрунтування та запровадження ідеї трансформації та якісного оновлення процесу підготовки дошкільників до наступного життєвого етапу згідно з сучасними тенденціями в загальній освіті. Визначено пріоритетні напрями вдосконалення навчально-розвивальної роботи закладів дошкільної освіти щодо підготовки вихованців до навчання у шкільних умовах. Сформульовано психолого-педагогічні умови підготовки дітей до навчання в Новій українській школі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/1254
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.