Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2980
Назва: Теоретичні аспекти розробки та використання лепбуку «Я і цифрові пристрої» (Інформатична освітня галузь, 2 клас)
Автори: Стрілецька, Наталія Михайлівна
Лаврінчук, Юлія Володимирівна
Петренко, Наталія Петрівна
Ключові слова: нова українська школа
лепбук
інформатична освітня галузь
я і цифрові пристрої
Дата публікації: 2019
Видавництво: Молодий вчений
Бібліографічний опис: Стрілецька Н.М., Лаврінчук Ю.О., Петренко Н.П. Теоретичні аспекти розробки та використання лепбуку «Я і цифрові пристрої» (Інформатична освітня галузь, 2 клас). Молодий вчений. №5. Травень. 2019. С.453-460.
Короткий огляд (реферат): У статті узагальнено педагогічний досвід створення та впровадження в освітній процес нової української школи інноваційної форми навчання – лепбуку. Авторами наведено визначення понять «лепбук», проаналізовані види лепбуків, об’єкти наповнення та етапи їх створення, схарактеризовані напрями застосування лепбуку в освітньому процесі початкової школи; висвітлені переваги нової технології для вчителя та розвитку учнів, розкриті етапи навчання учнів самостійному створенню «книги на колінах». Крім цього, висвітлені методичні особливості розробки та використання лепбуку «Я і цифрові пристрої» інтегрованого курсу «Я досліджую світ» (Інформатична освітня галузь, 2 клас): деталізовані етапи розробки лепбуку у відповідності до обраної теми, наведені методичні прийоми використання вправ, візуалізованих у лепбуці за допомогою мінікниг та ігор у процесі опрацювання, актуалізації та закріплення навчального матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2980
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.