Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3338
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанзига, Оксана Миколаївна-
dc.date.accessioned2020-04-29T15:37:27Z-
dc.date.available2020-04-29T15:37:27Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВісник КНЛУ. Серія “Педагогіка та психологія”. Вип. 23. – С. 129-138en_US
dc.identifier.urierpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3338-
dc.description.abstractВ статті проаналізовані та уточнені сучасні дидактичні принципи, які визначають стратегію і тактику навчання другої іноземної мови у вищих навчальних закладах. На їх основі визначені методичні принципи: комунікативної; міжкультурної; соціокультурної; когнітивно-інтелектуальної спрямованості навчання; взаємопов’язаного навчання видів мовленнєвої діяльності; використання контрастивного підходу; урахування лінгвістичного та навчального досвіду; інтенсифікації навчання; текстової спрямованості навчання. З’ясовані можливості реалізації цієї системи принципів у процесі формування рецептивних мовних компетентностей у майбутніх учителів.en_US
dc.subjectдруга іноземна моваen_US
dc.subjectфонетичнаen_US
dc.subjectлексичнаen_US
dc.subjectграматична рецептивні компетентностіen_US
dc.subjectдидактичні та методичні принципи.en_US
dc.titleРеалізація дидактичних та методичних принципів в процесі формування рецептивних мовних компетентностей другої іноземної мови у майбутніх учителівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8._Панзига_О.М.pdf437.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.