Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3338
Назва: Реалізація дидактичних та методичних принципів в процесі формування рецептивних мовних компетентностей другої іноземної мови у майбутніх учителів
Автори: Панзига, Оксана Миколаївна
Ключові слова: друга іноземна мова
фонетична
лексична
граматична рецептивні компетентності
дидактичні та методичні принципи.
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Вісник КНЛУ. Серія “Педагогіка та психологія”. Вип. 23. – С. 129-138
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовані та уточнені сучасні дидактичні принципи, які визначають стратегію і тактику навчання другої іноземної мови у вищих навчальних закладах. На їх основі визначені методичні принципи: комунікативної; міжкультурної; соціокультурної; когнітивно-інтелектуальної спрямованості навчання; взаємопов’язаного навчання видів мовленнєвої діяльності; використання контрастивного підходу; урахування лінгвістичного та навчального досвіду; інтенсифікації навчання; текстової спрямованості навчання. З’ясовані можливості реалізації цієї системи принципів у процесі формування рецептивних мовних компетентностей у майбутніх учителів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): erpub.chnpu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3338
Розташовується у зібраннях:Авторські публікації дослідників

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8._Панзига_О.М.pdf437.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.